Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum ± 16°. Zondagochtend bewolkt en er zijn perioden met regen. Na de middag wordt het op 'n bui na droog met e… twitter.com/i/web/status/1…

Steun voor kinderen!

10 juni 2019

De zomervakantie is in zicht. Veel ouders en kinderen denken na over het lid worden of blijven van een sportclub, Jong Nederland of een muziekvereniging. Lid zijn en blijven van een club vraagt best wat van uw portemonnee. Stichting Leergeld Horst aan de Maas is er voor kinderen uit gezinnen met een inkomen rond het bijstandsniveau. Zij kunnen een bijdrage ontvangen voor contributie en sportkleding. Want kinderen die lekker meedoen aan sport, muziek en vrije tijd, zijn gezonder, ze leren hartstikke veel en maken nieuwe vriendjes.


Leergeld Horst aan de Maas is er ook voor kosten die gezinnen met een laag inkomen maken voor school(reisjes), dans, muziek, jeugdverenigingen en kindervakantiewerk. De regeling is er voor kinderen van 0 t/m 18 jaar en geldt zeker ook voor werkende ouders en ondernemers met een laag inkomen. Kijk voor meer informatie www.leergeldhorstaandemaas.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)