Menu

Twitter feed Reindonk

  • Het aftellen naar het WK vierspannen Limburg2020 is begonnen bit.ly/2KPX4Xj

Steunpunt Mantelzorg

13 september 2018

Het evenement vindt plaats op 30 november -1

In Horst aan de Maas wonen veel mantelzorgers. Mensen die regelmatig, soms dagelijks, zorgen voor een naaste, bijvoorbeeld een ouder, een partner, een kind, of een buurman. Ze doen dit omdat ze een band hebben met iemand die niet (meer) voor zichzelf kan zorgen of ondersteuning nodig heeft. Vaak vinden ze dat vanzelfsprekend en voelen zich geen ‘mantelzorger’. 

 
Toch kan het handig zijn om goed geïnformeerd te zijn als je langdurig voor een ander zorgt. Om goed op de hoogte te blijven kunt u zich inschrijven bij het Steunpunt Mantelzorg. Dit heeft de volgende voordelen: u blijft op de hoogte; u kunt deelnemen aan nuttige trainingen en themabijeenkomsten; u krijgt uitnodigingen voor bijzondere activiteiten; U kunt gebruik maken van de huishoudelijke hulpregeling voor mantelzorgers (€ 10,00 per uur). 
 
Aanmelden kan via een email aan mantelzorghorst@synthese.nl. U kunt ons ook volgen op Facebook: Steunpunt Mantelzorg Noord-Limburg, of kijk op www.synthese.nl. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Anja Damhuis van Steunpunt Mantelzorg Horst aan de Maas ( (077) 3978500 of a.damhuis@synthese.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)