Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Streekomroep Reindonk zoekt verslaggevers

Streekomroep Reindonk brengt elke dag het lokale nieuws uit Horst aan de Maas en de regio. ‘We vinden het natuurlijk erg belangrijk om onze kijkers en luisteraars continu te blijven informeren. Om ons dagelijkse nieuws op radio en televisie nog verder te kunnen uitbreiden zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwillige radio- en tv-verslaggevers’, aldus Adjunct-hoofdredacteur Helian van Lier.

Verslaggevers worden intern goed begeleid. Ze worden aangestuurd door de redactie van radio en/of televisie, zodat ze goed voorbereid hun nieuwsitem kunnen maken. Daarnaast worden ze gekoppeld aan een cameraman, het is echt teamwerk. De redactie houdt waar mogelijk rekening met de talenten en beschikbaarheid (overdag, weekenden, avonduren) van de verslaggevers in de keuze van de onderwerpen.
 
Aanmelden kan altijd via directie@reindonk.nl. Van Lier: "Je wordt dan uitgenodigd voor een informeel kennismakingsgesprek, waarin wordt bekeken waar je ambities liggen en over welke talenten je beschikt.  Als we een match hebben, word je gekoppeld aan een ervaren verslaggever zodat je ervaart wat het werk als verslaggever zoal inhoudt. Daarna mag je starten met eenvoudige interviews om ervaring op te doen en zo groei je er langzaam in’.


Ze vervolgt: ‘Daarnaast is het vooral ook erg leuk werk om te doen, je leert je eigen regio goed kennen, komt op plaatsen waar je normaliter niet zo snel zou komen en ontmoet veel en vaak ook heel bijzondere mensen’.  
 
Kortom, ben je nieuwsgierig, heb je affiniteit met lokale en regionale journalistiek, ben je flexibel ingesteld, heb je improvisatietalent, een goede beheersing van de Nederlandse taal en voel jij je aangesproken, neem dan vooral contact op. We kijken uit naar je reactie!”  zo besluit Helian van Lier.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)