Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Succesvol internationaal debuut Brent Janssen

1 augustus 2018

Afgelopen weekend behaalde jeugdmenner Brent Janssen uit Swolgen tijdens zijn internationale debuut een zilveren medaille.

Janssen debuteerde tijdens de twee-sterren wedstrijd in het Franse Le Pin au Haras bij de eenspan pony’s. Hij kwam zowel met zijn topper Hielke als de geleende Zorba aan de start. Doel was de drie sterren status binnen te halen door met beide pony’s goed te presteren. Met de dressuur behaalde Hielke de derde en Zorba de vierde plek. De verschillen waren klein. In de marathon wist Hielke deze plek te behouden en zakte Zorba naar de 5e plek. 


In de afsluitende vaardigheid kwamen beide pony’s super voor de dag waardoor ze beide nog een plekje stegen en Brent op zijn allereerste wedstrijd een zilveren medaille bemachtigde achter de Franse Marjorie. Een fantastische prestatie voor de 16 jarige menner uit Swolgen die liet zien niet zo maar in het Nederlandse Perspectieventeam te zijn opgenomen.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)