Menu

Twitter feed Reindonk

Succesvolle doorstart Meerlose Winterwandeling

8 januari 2018

De winterwandeling in Meerlo is succesvol verlopen. De organisatie van 'SamenLoop voor Hoop Meerlo 2019' had het stokje overgenomen van de Kammeräöj van de Vöskes. Er werden zondag drie wandelingen uitgezet door het buitengebied rondom Meerlo.

Er namen ruim vijfhonderd mensen deel aan deze 16e winterwandeling. Het was fris, maar droog wandelweer. Op de kortere afstanden waren volgens de organisatie veel gezinnen met kinderen van de partij.

Halverwege alle routes kwam men bijeen op de pauzeplaats voor een kop koffie, warme chocomel, glühwein en een versnapering. Hiervoor was de kantine van Manege Megelsprong ingericht. Na afloop konden de deelnemers bij het start- en eindpunt in zaal ’t Brugeind nog nagenieten onder het genot van een heerlijke kop winterse soep.

De opbrengst van de winterwandeling komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Hiervoor gaat de organisatie zich nog verder inzetten, door het organiseren van de estafette wandeltocht SamenLoop voor Hoop in Meerlo, in het voorjaar van 2019. De volgende winterwandeling in Meerlo vindt plaats op zondag 6 januari 2019.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)