Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

SV Helenaveen-Griendtsveen weer naar A-categorie

5 maart 2018

Na een jaar in de reserveklasse gespeeld te hebben gaat het vaandelteam van SV Helenaveen-Griendtsveen weer in de A-categorie spelen. Tijdens een spelersbijeenkomst bleek dat er ruimschoots animo was om weer met een 'echt eerste' aan de bak te gaan op zondagmiddag.

De teleurstelling was vorig jaar groot toen bleek dat er niet genoeg draagvlak was om de competitie te starten met een competitief eerste elftal. Sommige spelers vertrokken zelfs naar andere clubs.

Het bestuur is samen met oud-trainer Steven Douw van der Krap gestart met een nieuwe inventarisatieronde om spelers warm te krijgen. En met succes. Tijdens een informatiebijeenkomst in februari bleek dat een grote groep enthousiaste spelers weer volop voor het eerste elftal gaan. Ook zijn er diverse versterkingen van buiten de vereniging zodat het team ook competitief mee kan doen.

'Een vaandelteam is gewoon essentieel om een club toekomst te bieden. De sfeer van een zondagmiddag op het voetbalveld met een volle kantine hoort gewoon bij een voetbalvereniging', aldus voorzitter Ard Arts. 'Ik ben dan ook erg blij dat de spelers zijn opgestaan en hebben gezegd: ‘we gaan er volop voor!’ Ook is het goed te zien dat diverse spelers die nu elders spelen aangeven weer bij hun oude thuisclub terug te keren.'

Hoewel Douw van der Krap betrokken is bij de doorstart, is het niet de bedoeling dat hij het vaandelteam volgend seizoen ook gaat trainen. Momenteel is de technische commissie dan ook op zoek naar een hoofdtrainer. Eventuele kandidaten kunnen zich melden op secretaris@svhelenaveen.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)