Menu

Twitter feed Reindonk

Swimkick-Minioren deel 3 in Horst

13 maart 2018

Zondag 11 maart 2018 was voor HZPC de laatste Swimkick-Minioren wedstrijd van dit seizoen in het eigen zwembad in Horst. Voor enkele Minioren, Isis van Kuijk, Ilse Versteegen en Lars Hagens, was dit de laatste wedstrijd binnen het KNZB Minioren circuit. Zij gaan vanaf volgend seizoen over naar de Junioren.

Er deden 8 zwemmers mee met de Swimkick wedstrijd, Hier werden in totaal 11 medailles gewonnen en in totaal 13 nieuwe PR’s gezwommen. De grootste verbeteringen (PR’s) werden behaald door Ard Sprunken op de 50 meter schoolslag en de 50 meter vrijeslag, en verder op de 50 meter vrijeslag door Noa Bartelds, Joris Rongen en Niels Rongen.

Bij de Minioren kwamen 6 zwemmers aan de start op de verschillende afstanden. Lars Hagens moest zich helaas afmelden wegens ziekte. Hier werden 6 PR’s gezwommen en in totaal 5 medailles gehaald.

Als ‘kers op de taart’ werden er op de estafettenummers ook mooie prestaties neergezet. Bij de swimkick zwommen Fleur, Julia, Ard en Sten Versteegen op de 4 x 25 meter vrijeslag naar een mooie 3e plek en dus een Bronzen medaille.

Bij de Minioren zwommen Jorn, Ilse, Isis en Jesse bij de 4 x 50 meter wisselslag naar een mooie eerste plaats, waarna ze de Goude medailles kregen omgehangen.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)