Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 0° met lokaal kans op gladheid. Overdag bewolkt maar meest droog. Tegen en in de avond regen. Max. 4°. Wind: WZW 3

Swolgen


Filteren op datum:
        

Ouders Joop Kusters mogen politiedossier niet inzien

Gepubliceerd op: 13-12-2017 12:34

De ouders van Joop Kusters uit Swolgen mogen het politiedossier over de dood van hun zoon niet inzien. Dat schrijft De Limburger. De Raad van State heeft tegen de ouders gezegd dat ze zelf niet in het dossier voorkomen en ze het dus niet mogen inzien.
Lees verder

Diamanten bruidspaar in Swolgen

Gepubliceerd op: 30-11-2017 15:03

Het echtpaar Theeuwen-van den Homberg uit Swolgen vierde onlangs hun 60-jarig huwelijksfeest. Burgemeester Kees van Rooij verraste het gelukkige paar met persoonlijk bezoek.
Lees verder

Bart en Janne Boerenbruidspaar CV d'n Bok

Gepubliceerd op: 26-11-2017 10:34

In een gezellig drukke Bokkestal is zaterdag 25 november het nieuwe boerenbruidspaar van C.V D’n Bok voorgesteld. Dit jaar mogen Bart en Janne Aerts samen met hun spelersgroep en hun kinderen Fleur, Julia en Cas voorop in de Bokkenstal.

Buiten het gezin zijn Bart en Janne actief in het verenigingsleven, zo is Bart speler bij Sporting ST en leeft Janne zich graag uit bij de Peelrunners, en zijn ze beide actief in het bestuur van kindervakantiewerk in Swolgen.
Lees verder

Prins Nils bij CV d'n Bok in Swolgen

Gepubliceerd op: 26-11-2017 09:24

Nils Aerts is zaterdagavond uitgeroepen als ‘Prins Nils d’n urste’ van CV d’n Bok. De kersverse heerser wordt in zijn regeer periode bijgestaan door de Adjudanten René Kusters en Bart Theeuwen.

Nils Aerts is werkzaam als Accountmanager bij Inther Logistics Engineering in Venray. Hij voetbalt zondags met de jongens van Sporting ST 4 en zit in de organisatie van Bokstock.
Lees verder

Mantelzorgers in het zonnetje gezet

Gepubliceerd op: 11-11-2017 09:35

In het kader van de Dag van de Mantelzorg worden de mantelzorgers in Horst aan de Maas deze dagen in het zonnetje gezet. In samenwerking met lokale vrijwilligers, leerlingen van scholen en ondernemers zijn er activiteiten georganiseerd om de mantelzorgers te verrassen.
Lees verder

Meer Swolgen

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)