Menu

Twitter feed Reindonk

  • Roy Bouten voorgedragen als wethouder Horst aan de Maas bit.ly/2HCheRe

Swolgen


Filteren op datum:
        

Brand Swolgen: buurtbewoners halen bewoner uit woning

Gepubliceerd op: 04-07-2018 11:27

Om iets voor 03.00 uur is er brand ontstaan in een woning en aanbouw aan de Jan van Swolgenstraat in Swolgen, die forse schade aan een aanbouw en uitbouw heeft aangericht. Bij de brand vatte ook een conniferenhaag vlam. De oorzaak is nog onduidelijk.

Brandweerkorpsen uit Meerlo, Lottum en Venray werden opgeroepen, omdat er zeker nog 1 persoon in de woning zou zijn. Toen de brandweer ter plaatse was, bleek de bewoner door buurtbewoners uit de woning te zijn gehaald. De bewoner is door ambulance-medewerkers nagekeken maar bleek niet gewond te zijn.
Lees verder

Lijsttrekkers met elkaar in debat 

Gepubliceerd op: 14-03-2018 16:23

HALLO Horst aan de Maas en Omroep Reindonk presenteren op dinsdag 20 maart in samenwerking met OV Concordia ’62 het verkiezingsdebat. Dit debat vindt plaats in ’t Gasthoês in Horst en start om 20.00 uur.
Lees verder

Drugspand Swolgen gesloten

Gepubliceerd op: 07-03-2018 09:49

Een pand aan de Groenweg in Swolgen wordt op last van de burgemeester voor drie maanden gesloten. In het gebouw werd eerder door de politie drugs aangetroffen.
Lees verder

VIDEO: Genieten van natuurijs

Gepubliceerd op: 02-03-2018 19:23

Op verschillende plekken in de gemeente wordt er sinds donderdag geschaatst op natuurijs. Zo ook in Swolgen, waar tientallen mensen het ijs op gingen bij natuurgebied 't Sohr.

Lang zal de schaatspret niet meer duren. Later vanavond wordt sneeuw voorspeld en de temperatuur ligt vannacht iets onder het vriespunt. Vanaf zaterdag is het overdag voorbij met de temperaturen onder nul.
Lees verder

Stemwijzer gemeenteraadsverkiezingen online

Gepubliceerd op: 26-02-2018 12:27

Vanaf vandaag staat de stemwijzer voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart online voor de kiezers in Horst aan de Maas. Het invullen van de stemwijzer op horstaandemaas.mijnstem.nl ondersteunt bij het bepalen welke partij het best bij de opvatting van de kiezer past.
Lees verder

Meer Swolgen

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)