Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Tablet Café

12 mei 2019

Het evenement vindt plaats op 25 mei 2019

Het accent van het Tablet Café, dat elke laatste zaterdag van de maand in de bibliotheek Horst wordt georganiseerd, ligt op de uitwisseling van ervaringen op informele wijze. Onder het genot van een kop koffie worden tips, trucs en apps met elkaar gedeeld. Bijvoorbeeld: het installeren van apps, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, Skype downloaden en handige programma’s en trucjes om alles uit de tablet te halen. Ook tips voor de e-reader en smartphone komen aan bod.

Ervaren tabletbezitters zijn van harte welkom om hun kennis te delen met minder ervaren gebruikers, maar er is ook een vrijwilliger aanwezig ter ondersteuning. Bezoekers wordt verzocht hun tablet, smartphone of e-reader mee te nemen en hun Apple- of Googleplaystore-id.

Het Tablet Café blijkt vooral effectief voor senioren die vastlopen tijdens het gebruik met hun apparaat. Ze worden weer op het goede spoor gezet zodat ze vervolgens zelfstandig verder kunnen met het gebruik van hun tablet.

Het eerstvolgende Tablet Café is op 25 mei in de bibliotheek Horst van 10.00 tot 13.00 uur


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)