Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Thema

Scholen, politie, gemeente, welzijnsorganisaties en ouders gaan op dinsdag 12 mei samen om tafel om het pestprobleem in de gemeente te bespreken.

Dit op initiatief van PvdA-fractievoorzitter Roy Bouten. “ Na een aantal gesprekken met ouders halverwege 2014 heb ik tijdens de begrotingsbehandeling aandacht gevraagd voor pesten. Ouders voelden zich namelijk niet gehoord. Als men op school kwam werd er gezegd dat men niets kon doen omdat het buiten school gebeurde, de politie kon niets doen omdat er geen aangifte was en zo werden ouders van het kastje naar de muur gestuurd. Wij vinden dat je als gemeente een verantwoordelijkheid hebt partijen bij elkaar te brengen”, aldus Roy bouten. Het eerste anderhalf uur van de commissievergadering in Horst aan de Maas zal in het teken staan van pesten. 

 
“ We zijn dan ook blij dat we er nu in geslaagd zijn om onderwijs, politie, gemeente en welzijnsorganisaties zoals Synthese samen met ouders om tafel te krijgen om te bekijken wat we kunnen doen aan het pestprobleem. Dat gebeurt in een vergadering van de commissie samenleving. Het is een openbare bijeenkomst waarbij iedereen aanwezig kan zijn ”, aldus Roy bouten.

Thema "Pesten" in commissie Samenleving. Dinsdag 12 mei om 20:00 uur in het gemeentehuis van Horst aan de Maas. Samen kunnen we van Horst aan de Maas een pestvrije gemeente maken!


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)