Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Tien jaar Militracks!

12 mei 2019

Het evenement vindt plaats op 19 mei 2019

Op 18 en 19 mei vindt bij Oorlogsmuseum Overloon de tiende editie plaats van Militracks; het grootste evenement ter wereld op het gebied van Duitse voertuigtechniek uit de Tweede Wereldoorlog. Twee dagen lang zijn er meer dan 100 rijdende voertuigen te zien, een absoluut recordaantal voor deze speciale jubileumeditie.

Geïnteresseerden in de Duitse voertuigtechniek van de Tweede Wereldoorlog kunnen hun hart ophalen tijdens Militracks 2019. Er zijn onder andere Duitse tanks, halfrupsen, vrachtauto’s, personenvoertuigen en motoren te zien. Op het anderhalve kilometer lange parcours door de bossen rondom het museum kunnen bezoekers zelfs meerijden op deze voertuigen, bijzonder om een keer te beleven!

Naast het rijdend materieel, wordt er ook een werkplaats gecreëerd waar live aan voertuigen wordt gesleuteld en waar alle mogelijkheid is om vragen te stellen. De grote militariamarkt is niet te missen voor iedereen die geïnteresseerd in boeken, kleding en ander historisch materiaal. En last but not least, de entree tot het museum is bij de prijs inbegrepen. Kortom; tijdens Militracks 2019 valt er dus genoeg te zien en beleven!

Foto: het voertuig Lorraine Schlepper. Fotograaf: Walter Schwabe


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)