Menu

Twitter feed Reindonk

Tienray


Filteren op datum:
        

Lijsttrekkers met elkaar in debat 

Gepubliceerd op: 14-03-2018 16:23

HALLO Horst aan de Maas en Omroep Reindonk presenteren op dinsdag 20 maart in samenwerking met OV Concordia ’62 het verkiezingsdebat. Dit debat vindt plaats in ’t Gasthoês in Horst en start om 20.00 uur.
Lees verder

Twee leerlingen naar finale voorleeswedstrijd 

Gepubliceerd op: 14-03-2018 10:24

Chizaram Ukanwa van basisschool de Weisterbeek in Horst en Rens Gommans van de Mariaschool in Tienray zijn twee van de winnaars van de regionale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. In de Schouwburg van Venray lazen dinsdag acht kinderen voor uit een door hen zelf gekozen boek.
Lees verder

Start aanleg ontsluitingsweg Tienray

Gepubliceerd op: 12-03-2018 12:05

Deze week starten de uitbreidingswerkzaamheden voor het bedrijventerrein in Tienray. De Boerenovenweg, de nieuwe toegangsweg bij supermarkt Jan Linders, wordt vanaf Nabben Verhuur doorgetrokken en aangesloten op de Nehobolaan.
Lees verder

Tienrayse kapsters genomineerd voor award

Gepubliceerd op: 09-03-2018 17:26

Sharon Martens en Loes Peeters uit Tienray zijn genomineerd voor de 27ste editie van de Coiffure Award. In totaal 93 genomineerden zijn in de race voor de grootste en meest toonaangevende kappersprijs van Nederland.

Een gerenommeerde nationale en internationale jury kozen de twee kapsters uit Tienray: Sharon is werkzaam bij Salon du Trezo in Horst, Loes Peeters heeft haar eigen kapsalon 'Hipp' in Tienray. Zij dingen allebei mee in de categorie 'Consumer'.
Lees verder

Politie zoekt getuigen van doorrijding

Gepubliceerd op: 01-03-2018 19:05

Op de Spoorstraat in Tienray werd dinsdagmiddag 28 februari rond 17 uur een fietser aangereden door een zwarte BMW. De auto kwam vanaf de Swolgenseweg en reed bij de kerk linksaf de Spoorstraat op. De fietser kwam uit de richting van Meerlo en kwam daardoor ten val. De bestuurder van de zwarte BMW reed door zonder hulp te verlenen en zonder zijn gegevens kenbaar te maken.

De politie is op zoek naar getuigen die gezien hebben wie de bestuurder van de auto is. 
Weet u meer of heeft u iets gezien neem dan contact op met de politie via 0900-8844.
Lees verder

Meer Tienray

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)