Menu

Twitter feed Reindonk

Tienray


Filteren op datum:
        

Modehuis Cruysberg stopt

Gepubliceerd op: 31-07-2017 11:06

Kledingzaak Modehuis Cruysberg uit Tienray houdt op te bestaan. Op haar website en Facebookpagina kondigt het modehuis een opheffingsuitverkoop aan.
Lees verder

De Locht op zoek naar dorpsschilden voor kiosk

Gepubliceerd op: 10-07-2017 20:28

Museum De Locht wil zestien schilden plaatsen op de oude muziekkiosk uit Horst die begin mei in gebruik werd genomen. Het museum in Melderslo wil van alle zestien kernen van de gemeente per schild twee emblemen plaatsen.
Lees verder

Verlichting fietspad Tienrayseweg in werking

Gepubliceerd op: 01-07-2017 15:31

De verlichting langs het fietspad van de Tienrayseweg in Horst wordt woensdag officieel in werking gesteld. In april startte de gemeente met de aanleg van de lampen.
Lees verder

Muulke voor De Vrije Spelers

Gepubliceerd op: 24-06-2017 21:46

Toneelvereniging De Vrije Spelers uit America heeft een Muulke gewonnen voor haar voorstelling Hets, Knodder en Knets!. Ze wonnen de prijs in de categorie Meest bijzondere promotie voor een voorstelling.
Lees verder

Toneelverenigingen genomineerd

Gepubliceerd op: 15-06-2017 10:26

In Horst aan de Maas zijn verschillende toneelverenigingen en leden daarvan genomineerd voor provinciale toneelprijzen van de Limburgse koepelorganisatie Liefde voor Toneel. Zo zijn er onder meer drie nominaties voor Toneelvereniging De Vrije Spelers uit America en twee voor Toneelvereniging Tovri uit Meterik.
Lees verder

Meer Tienray

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)