Menu

Twitter feed Reindonk

  • Roy Bouten voorgedragen als wethouder Horst aan de Maas bit.ly/2HCheRe

Tienray


Filteren op datum:
        

Extra parkeerplaatsen in Tienray

Gepubliceerd op: 12-06-2018 13:00

Door de vestiging van een ijssalon in Tienray parkeren veel bezoekers hun auto op de Nieuwe Baan en de Swolgenseweg. Dit leidt in sommige gevallen tot overlast of een verkeersonveilige situatie.
Lees verder

Kinderdorpspanel in Tienray

Gepubliceerd op: 28-03-2018 12:00

Hoe is het voor kinderen om te wonen in Tienray? Wat zijn hun wensen en ideeën voor het dorp? Deze vragen staan centraal in het kinderdorpspanel waaraan 52 basisschoolleerlingen uit Tienray van zes jaar en ouder vrijwillig meedoen. Op twee woensdagmiddagen, 28 maart en 11 april, gaan de kids aan de slag in creatieve workshops die worden begeleid door hun ouders en dorpsgenoten.
Lees verder

Zwerfvuilactie in Tienray

Gepubliceerd op: 24-03-2018 13:55

Zaterdag was de jaarlijkse zwerfvuilactie in Tienray. 28 Man en een recordaantal kids gingen met de prikstok door het dorp.

Wat opviel waren een paar notoire zwervuilspots zoals het Hay Thiessen paadje, waar weer veel zwerfvuil lag. Ook richting Oirlo op de grens van Tienray voorbij Vergeldt lagen veel flessen in de sloot. Maar op andere plekken in de woonstraten zelf dit keer weinig zwerfvuil. 

De totale 'opbrengst' aan vuilniszakken met afval wordt later bekend gemaakt.
Lees verder

Lijsttrekkers met elkaar in debat 

Gepubliceerd op: 14-03-2018 16:23

HALLO Horst aan de Maas en Omroep Reindonk presenteren op dinsdag 20 maart in samenwerking met OV Concordia ’62 het verkiezingsdebat. Dit debat vindt plaats in ’t Gasthoês in Horst en start om 20.00 uur.
Lees verder

Twee leerlingen naar finale voorleeswedstrijd 

Gepubliceerd op: 14-03-2018 10:24

Chizaram Ukanwa van basisschool de Weisterbeek in Horst en Rens Gommans van de Mariaschool in Tienray zijn twee van de winnaars van de regionale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. In de Schouwburg van Venray lazen dinsdag acht kinderen voor uit een door hen zelf gekozen boek.
Lees verder

Meer Tienray

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)