Menu

Twitter feed Reindonk

Toddezèk zingen op de kermis in Volendam

11 september 2017

De Toddezèk gaan vandaag optreden op de kermis in Volendam. De heren uit Grubbenvorst zijn gevraagd om hun carnavalskraker ‘Onhendig leedje’ te komen zingen.

Vorig jaar was een cover van dit winnend LVK-nummer uit 2014 nog de kermishit in Volendam. Het nummer werd gecoverd door artiest/clown Peppino. Daarop werden de Toddezèk uitgenodigd om dit jaar live het origineel te komen zingen op de befaamde Volendamse kermis.

Een van de tradities tijdens de kermis in Volendam is dat er speciale kermis-cd’s worden uitgebracht. Deze albums bevatten vaak covers van bekende nummers. In de loop van de kermis blijkt welke nummers tijdens dat jaar populair zijn en veel gedraaid worden om de feeststemming verhogen. Vorig jaar was dat dus ‘Waar zijn die handjes’ door Peppino.

Er is vanmorgen ook een bus met zo'n veertig fans vanuit Grubbenvorst naar Volendam afgereisd om de Toddezèk aan te moedigen. Tussen 12.00 en 13.00 uur hebben we in Reindonk Nu op de radio contact met een van de fans en Twan Relouw van De Toddezèk.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)