Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Toneelverenigingen genomineerd

15 juni 2017

In Horst aan de Maas zijn verschillende toneelverenigingen en leden daarvan genomineerd voor provinciale toneelprijzen van de Limburgse koepelorganisatie Liefde voor Toneel. Zo zijn er onder meer drie nominaties voor Toneelvereniging De Vrije Spelers uit America en twee voor Toneelvereniging Tovri uit Meterik.

Zij maken kans op de Muulkes, zoals de provinciale prijzen ook wel worden genoemd. Hets, Knodder en Knets van De Vrije Spelers uit America is genomineerd in de categorieën Meest opvallend vormgeving en Meest bijzonder promotie voor een voorstelling. Toneelspeler Gert Haegens maakt voor haar optreden in het stuk kans op de titel Meest opvallende vrouw in een kleine rol.

Toneelstuk Lang laeve de preens van Toneelvereniging Tovri uit Meterik doet mee voor de prijzen in de categorie Meest bijzondere voorstelling. Ook in Meterik hebben ze goed promotie gemaakt, want daar zijn ze ook genomineerd voor de Meest bijzondere promotie voor een voorstelling.

Verder is Juul Willems van Mimus uit Tienray genomineerd voor zijn rol als pastoor in Veren voor de Heren. De winnaars worden op vrijdag 23 juni bekendgemaakt in het Munttheater in Weert.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)