Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Topklinische erkenning voor VieCuri zorgproducten

12 december 2018

VieCuri Medisch Centrum heeft voor twee zorgproducten Topklinische erkenning gekregen. Voor het Centrum voor Metabole botaandoeningen, dat unieke kennis en vaardigheden beschikt op het gebied van botziekte, botsterkte en osteoporosezorg (botontkalking). En voor de behandeling van ouderen met colorectaal carcinoom (darmkanker).

Zo veel mogelijk transparantie over de kwaliteit van zeer complexe, topklinische behandelingen. Dat is het doel van het STZ Topklinisch Zorgregister dat op dinsdag 11 december werd gelanceerd door de 26 topklinische opleidingsziekenhuizen. 


Topklinische opleidingsziekenhuizen zijn ziekenhuizen met een bovenregionale functie, die niet direct zijn gekoppeld aan een universiteit. In topklinische ziekenhuizen wordt complexe medische zorg aangeboden. De ziekenhuizen investeren daarnaast in onderzoek en opleidingen. Nederland telt 26 van deze ziekenhuizen.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)