Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Toverland zet pendelbus in

29 juni 2019

Provincie Limburg en Toverland zetten deze zomervakantie een speciale pendelbus in vanaf treinstation Horst-Sevenum. Door deze pendelbus, die dient als aanvulling op de reguliere busdienst van Arriva, is het attractiepark deze zomer elke dag bereikbaar per openbaar vervoer. De nieuwe dienstregeling start per 1 juli. Via ns.nl/spoordeelwinkel kunnen reizigers een voordelige combinatiedeal voor trein, bus en entree Toverland bestellen.

In de weekenden en avonden is Attractiepark Toverland momenteel niet per bus bereikbaar vanaf het dichtstbijzijnde treinstation Horst-Sevenum. Vanaf 1 juli komt hier echter verandering in. De reguliere doordeweekse busdienst (Arriva lijn 79) rijdt ’s avonds een uur langer door. De laatste bus vertrekt dan om 19.47 uur naar station Horst-Sevenum. Hierdoor kunnen zowel de bezoekers als de medewerkers van Toverland het attractiepark beter met de bus bereiken en ook de terugreis beter inzetten. In de weekenden rijdt een speciale pendelbus (lijn 179).

De pendelbus rijdt in de weekenden van zaterdag 6 juli tot en met zondag 1 september, twee weken langer dan vorig jaar. In deze periode is Toverland elke dag geopend van 10.00 uur tot minimaal 18.00 uur. De dienstregeling van de pendelbus is aangepast aan de openingstijden van het attractiepark. Tijdens de Midzomeravonden, die van 17 juli tot en met 17 augustus elke woensdag en zaterdag plaatsvinden, is Toverland geopend tot 23.00 uur. Ook op die avonden rijdt de pendelbus. De dienstregeling is terug te vinden in de reisplanners van Arriva en NS en via 9292.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)