Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

TVK ook naar Belgisch Limburg

2 juli 2019

Het zijn toch de tieners die de grenzen steeds verleggen ? Dan kan het Tiener Vastelaovend Kónkoer niet achter blijven. Het TVK breekt met tradities en stelt het Limburgs leukste liedjesconcours open voor heel Limburg, zowel aan de linker- als aan de rechterzijde van de Maas.

Het TVK viert op 25 januari 2020 in samenwerking met v.v. de Kaetelaers uit Steyl het eerste jubileum, 1 x 11 jaar. De voorronde vindt plaats op zaterdag 23 november in Beegden in samenwerking met v.v. de Jokers.

De 12 jarige Melanie Jennes uit Doenrade riep zomaar in 2009 dat er ook een ‘leedjes kónkoer’ voor tieners uit Limburg moet worden georganiseerd. 11 Jaar later is het TVK een niet meer weg te denken tiener Vastelaovend evenement. En zie daar, Melanie lanceert opnieuw een idee, inmiddels als medeorganisator van datzelfde TVK: “Let’s go international”. Laten we het TVK ook naar Belgisch Limburg brengen.

Tieners uit Nederlands Limburg én Belgisch Limburg kunnen voor de jubileum editie van het TVK inschrijven. Vastelaovend is niet alleen van Nederlands Limburg, Vastelaovend is van iedereen. Uiteraard zijn het de tieners die het voorbeeld geven om rood, geel en groen buiten de lijntjes te kleuren. Daarom worden voor deze 11 editie tieners uit Belgisch Limburg én Nederlands Limburg uitgenodigd deel te nemen aan het Tiener Vastelaovend Kónkoer. Blijf op de hoogte via Facebook, Instagram, Twitter en de website www.tvk-Limburg.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)