Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum ± 1° met lokaal vorst a/d grond. Ook kans op een nevel- of mistbank. Overdag zonnig en droog. Max. 14°. Wind: OZO 2 Bft.

Twee frietkramen in Cafetaria Top 100

31 oktober 2017

Twee cafetaria's uit Horst aan de Maas staan dit jaar in de cafetaria Top 100 van Misset Horeca. Ieder jaar maakt de horecawebsite de honderd beste snackhuizen van Nederland bekend.

Eetwinkel BeBo in Sevenum staat op de 72ste plaats op de ranglijst en is daarmee dit jaar de hoogst genoteerde cafetaria uit onze gemeente. Kwalitaria Horst staat op plaats 80. Beiden zaken keren na een jaar afwezigheid weer terug in de lijst. Kwalitaria stond in 2015 op plaats 20 en BeBo op 44.

“BeBo is een mooie en grote zaak met een uitnodigend interieur. Er is ook goed ingehaakt op het verdwijnen van de pinautomaat in Sevenum, gasten kunnen extra pinnen”, aldus de jury in het eindrapport.

Ook in Horst is de jury positief over het interieur. “Het is er schoon en medewerkers wassen de handen als er andere werkzaamheden zijn gedaan. De friet is goed gebakken en de zomerkroket is heerlijk”, aldus een jurylid van Misset Horeca.

Ondernemingen konden zich aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd. Vakblad Misset Horeca stelde vervolgens een top 100 samen. Bezoeken van mystery guests aan de cafetaria's en een vakjury bepaalden uiteindelijk de klassering.

De beste plek in ons land om een frietje te halen is Eetwinkel Polly in het Gelderse Bemmel. Klik hier voor de complete Cafetaria Top 100 2017.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)