Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Tweede film Ooijen-Wanssum op TV

De tweede documentaire van Marijn Poels over de Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum is in première gegaan. Op 11 oktober konden belangstellenden in Meerlo een kijkje komen nemen. Documentairemaker Marijn Poels (Meerlo, 1975) heeft het proces van aanbesteding vanuit verschillende invalshoeken vastgelegd. In zijn film is goed te zien wat de verschillende stappen van de aanbesteding zijn geweest, hoe de deelnemende aannemers te werk zijn gegaan en hoe de bewoners in het gebied over het project denken. Komende zaterdag zal Streekomroep Reindonk deze documentaire uitzenden.

De documentaire wordt zaterdag om 19.00u, 21.00u en 23.00u uitgezonden op TV.


Documentairemaker Marijn Poels maakte in de zomer van 2014 al een documentaire over Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. Op uitnodiging van het projectbureau keek Poels mee bij het uitwerken van een aantal complexe vraagstukken in het gebied. Die documentaire brengt in beeld op welke wijze het projectbureau deze vraagstukken heeft aangepakt en hoe bewoners en bedrijven hierbij werden betrokken.


Foto's: Lé Giessen


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)