Menu

Twitter feed Reindonk

Tweede prijs voor keet N. H. Boerkes in America

11 januari 2017

Bij de zevende editie van ‘De Beste Keet van Nederland’ heeft keet N. H. Boerkes in America de tweede prijs gehaald. De eerste prijs was voor ATF uit de provincie Drenthe, de derde prijs ging naar de Kelder uit Groningen.

In juli ging de wedstrijd ‘De Beste Keet van Nederland 2016’ van start, waaraan tientallen keten meedeeden. Een adviseur bezocht de keten op bezoek om een workshop te geven en tegelijkertijd de keet te keuren op brandveiligheid, alcoholbeleid, huisregels, activiteiten, noodnummers en EHBO, betrokkenheid ouders en uitstraling van de keet. De deelnemers konden hiermee punten verdienen.

De organisatie van 'De Beste Keet van Nederland, Plattelandsjongeren.nl, wil de negatieve verhalen rond keten wegnemen en is overtuigd dat jongeren prima in staat zijn om alles rondom hun keet op een verantwoorde manier te regelen

Plattelandsjongeren.nl zet zich in voor leefbaarheid op het platteland, zowel het behouden als het bevorderen daarvan. In totaal telt de organisatie 13.000 leden, verdeeld over 230 afdelingen in Nederland.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)