Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Uitbreiding samenwerking Reindonk en Nima

De publieke lokale omroepen uit Gennep en Horst aan de Maas zetten hun samenwerking verder in. Vanaf maandag 16 mei zal er dagelijks een identiek radioprogramma tussen 12.00u en 13.00u te horen zijn op beide zenders, waarin actualiteiten uit Noord-Limburg de boventoon voeren.
 
"In januari zijn we verkennend gestart om een televisieprogramma op beide zenders uit te zenden", zo vertelt directeur Pieter Janssen van Streekomroep Reindonk uit Horst aan de Maas. "Je merkt dat het interessegebied van kijkers en luisteraars niet stopt bij gemeentegrenzen. Met die insteek bereiden we redactioneel het TV-programma voor. Daar breiden we nu ook naar het dagelijks radioprogramma mee uit."

"We merken dat we door krachtenbundeling veel sterker staan", aldus voorzitter Rob Stolk van NimaRTV uit Gennep. "Belangrijk voor de lokale omroepen in deze regio is het behoud van de lokale identiteit, die we hoog blijven behouden", aldus Janssen. "Op TV-gebied gaan we voor de zomer een gezamenlijk programma rondom de Nijmeegse Vierdaagse uitzenden", aldus Stolk. "Ook hier is regiobinding voornaam", vult Pieter Janssen aan.

De reclame-aquisitie loopt al via Streekomroep Reindonk", vertelt Rob Stolk. "Deze stap geeft aan dat we vertrouwen in de samenwerking hebben."

Naast de samenwerking tussen NimaRTV en Streekomroep Reindonk wordt er in Noord-Limburg tussen verschillende lokale omroepen ook gekeken om verdere zaken gezamenlijk op te pakken. Denk hierbij aan reclame, opleidingen en redactionele uitwisselingen", aldus Janssen.

 


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)