Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Uitbreiding voor Dinnissen Process Technology

15 juni 2019

Dinnissen Process Technology gaat uitbreiden met twee nieuwe hallen. Deze nieuwbouw zorgt er ook voor dat het in Sevenum gevestigde bedrijf nieuw personeel gaat aannemen.

Dinnissen produceert klantspecifieke machines en onderdelen voor de procesindustrie. Het totale proces vanaf de engineeringsfase tot en met in bedrijf name wordt in eigen beheer uitgevoerd. Dankzij een netwerk van agenten, opereert Dinnissen wereldwijd in de feed, food, farmacie en chemie.
De uitbreiding is het gevolg van een chronisch gebrek aan ruimte. De nieuwe hallen met een omvang van 60 bij 70 meter worden begin 2020 in gebruik genomen. Het bedrijf verwacht dankzij de uitbreiding haar positie op de internationale markt nog verder te verstevigen.

Dinnissen wist afgelopen jaar nog de Limburg Export Award te winnen.

Over het exacte aantal nieuwe medewerkers is op dit moment nog niets bekend. Bij Dinnissen zijn nu ongeveer 180 mensen in dienst.


Bron: WijLimburg Foto: Dinnissen Process Technology


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)