Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Uitreiking cheque van Kiwanis aan Papilio

12 maart 2019

Op zaterdag 9 maart heeft Stichting Herberg Papilio van KIWANIS Horst aan de Maas, uit handen van voorzitter Leon Weijs, het prachtige bedrag van 2000 euro mogen ontvangen. Kiwanis is een wereldwijde service-club waarvan de leden die zich inzetten voor het verbeteren van de wereld. Het motto van Kiwanis is ‘Serving the Children of the World’.

Stichting Herberg Papilio biedt gezinnen, waarvan een kind is overleden, een laagdrempelige lotgenoten-vakantie aan. Tijdens deze vakanties staan samen delen en ontspanning centraal. Alles onder het motto: Alles mag, niets moet. Van het bedrag van 2000 euro kan de stichting een volledige vakantieweek organiseren voor 1 gezin. Tijdens de vakantie bewonen de gezinnen een eigen vakantiehuisje. In de ontmoetingsruimte kunnen de vakantievierders deelnemen aan een activiteit of een praatje maken. Op een ongedwongen manier kunnen  lotgenoten elkaar ontmoeten en ervaringen delen. In de vakantieweek worden er activiteiten aangeboden, maar een gezin kan er ook op eigen gelegenheid op uit trekken.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)