Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Uitslag De Hôrster Kwis

3 februari 2019

Zaterdag 2 februari vond de uitslagenavond en prijsuitreiking plaats van de vierde editie van De Hôrster Kwis. Na een spannende avond werd ‘Team 71%’ uitgeroepen tot winnaar! Zij ontvingen de 'De Hôrster Kwis Wisseltrofee’. Tweede en derde werden ‘Team Janssen & Co’ en ‘Team Pony’s, hund en k’rboêt’. Liesbeth’s Grand Café heeft voor deze top drie weer mooie prijzen beschikbaar gesteld.

Ruim 2100 deelnemers, verdeeld over 111 teams gingen op 28 december met elkaar de strijd aan. Bovenal beleefde iedereen een gezellige avond. De organisatie heeft na de kwis de tijd genomen om alle kwisboekjes na te kijken, de dansscores van de Geheime Proef uit te rekenen en de schilderijtjes ter ere van 800 jaar Horst aan de Maas te beoordelen. Hieruit is de winnaar van De Hôrster Kwis 2018 gekomen.

‘Team 71%’ was ook vorig jaar winnaar van De Hôrster Kwis. Wie gaat de strijd aan en pakt volgende keer de titel? We zien al onze deelnemers graag bij de volgende editie van De Hôrster Kwis op 28 december 2019.

Foto: het winnende team: Team 71%


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)