Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Vacature voor prins(es) carnaval in Griendtsveen

1 juli 2017

Carnaval Stichting De Klotbultjes uit Griendtsveen heeft een vacature geplaatst voor een nieuwe prins of prinses carnaval. Inwoners van het dorp worden opgeroepen om te reageren op de vacature voor meewerkend voorman/vrouw bij de vereniging.

Volgens secretaris Ilse Voets wil het bestuur van De Klotbultjes niet traditioneel te werk gaan. “Wie weet komen er op deze manier wel heel interessante kandidaten binnen waar we zelf niet aan zouden denken”, zegt ze tegen dagblad De Limburger.

In de vacature wordt gezocht naar iemand die geen negen tot vijf mentaliteit heeft, maar liever van drie tot drie. De uitgekozen kandidaat krijgt de overuren niet uitbetaald, maar kan daarvoor vrij pakken van maart tot november. Hij of zij krijgt kleding van de zaak en een wagen met chauffeur voor iedere buiten Griendtsveense activiteit.

Verder stelt de vereniging dat relevante werkervaring niet nodig is maar wel handig kan zijn. Een geheime commissie zal de meest geschikte kandidaten uitnodigen voor een voorstelrondje op een geheime datum, plaats en tijdstip.

Reageren op de vacature kan via de website deklotbultjes.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)