Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 13°. Overdag is het zonnig en droog. Er staat een matig briesje uit het N.O. De aangevoerde lucht is e… twitter.com/i/web/status/1…

Venray tekent 17 juni Lokaal Sportakkoord

24 mei 2019

Organisaties, instellingen, bedrijven, verenigingen en evenementen die willen bijdragen aan een duurzaam fitter, gezonder en vitaler Venray tekenen op maandag 17 juni het Lokaal Sportakkoord, dat in Venray het karakter krijgt van een Leefstijlakkoord. De partijen committeren zich aan de eerste drie grote leefstijlambities voor Venray die 17 juni bekend worden gemaakt.

Het Lokaal Sportakkoord is een vertaling van het Nationaal Sportakkoord, dat minister Bruins (Medische Zorg en Sport), NOC*NSF en vele betrokken organisaties in 2018 hebben gesloten: Sport Verenigt Nederland. De uitvoering daarvan moet lokaal gaan plaatsvinden, gebaseerd op lokale ambities en energie.

Een speciale rol bij de realisatie van de Lokale Sportakkoorden is weggelegd voor de zogeheten sportformateur. Deze moet gaan bouwen aan de lokale netwerken en invulling geven aan een Sportakkoord. De gemeente Venray heeft Maurice Ambaum in de arm genomen als sportformateur.

Organisaties, instellingen, bedrijven, verenigingen en evenementen die meer willen weten over het Leefstijlakkoord in Venray, kunnen contact opnemen met sportformateur Maurice Ambaum: leefstijlakkoord@venray.nl


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)