Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Venray zoekt een ‘krachtige verbinder’

11 mei 2019

Na een zorgvuldig traject ligt er een concept-profielschets voor de nieuwe burgemeester van de gemeente Venray. Daarin is te lezen dat de vertrouwenscommissie van de gemeenteraad voorstelt om een ‘krachtige verbinder’ als nieuwe burgemeester te kiezen. Op 16 mei stelt de gemeenteraad de definitieve profielschets vast. De concept profielschets is voor iedereen openbaar en te vinden via het informatiesysteem van de gemeenteraad: venray.raadsinformatie.nl.

De profielschets wordt met de Gouverneur besproken tijdens een extra raadsvergadering op 16 mei. De gemeenteraad stelt dan de definitieve profielschets vast. De raadsvergadering is openbaar en belangstellenden zijn van harte welkom. Daarnaast is de raadsvergadering live te volgen via de website van de gemeente Venray.

Op basis van de profielschets wordt enkele dagen later de vacature burgemeester voor Venray opengesteld. Nadat de gouverneur een eerste gespreksronde met kandidaten heeft gehouden, is de vertrouwenscommissie in augustus weer aan zet. Naar verwachting komt de gemeenteraad in september met de aanbeveling voor de nieuwe burgemeester.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)