Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Verbouwing aan gemeentehuis Horst

Vanaf 17 november wordt een deel van het gemeentehuis in Horst verbouwd. Ongeveer 50 medewerkers verhuizen daarom tijdelijk naar het voormalige gemeentehuis in Grubbenvorst.

In het komende jaar wordt het klimaatsysteem in het gemeentehuis in Horst aangepast. Dat zorgt ervoor dat het gebouw beter verwarmd en gekoeld kan worden. Deze aanpassingen dragen bij aan energiebesparing. Tegelijkertijd wordt de indeling van de kantoorruimtes in een deel van het gebouw veranderd. De publieksruimte wordt niet aangepast. Het gemeentehuis blijft daarom gewoon bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden.

Daarnaast zocht de gemeente ruimte voor de medewerkers die nu in het voormalige ING-gebouw in Horst werken. Daarom verhuist een aantal teams tijdelijk naar het voormalige gemeentehuis aan de Pastoor Vullingsstraat in Grubbenvorst. Het gaat om zo'n 50 medewerkers. Dat duurt maximaal een jaar.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)