Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Vertrouwde programma's terug

Vanaf woensdag 2 september zijn bij Streekomroep Reindonk vertrouwde tv-programma's weer terug op de zender. Het nieuws- en actualiteitenprogramma 'Focus' zal dagelijks actuele zaken uit Horst aan de Maas brengen, op vijf momenten per dag.

Daarnaast zullen vertrouwde programma's zoals 'Puur Thuur', 'Reindonk Sport TV', 'Rondje Regio' en 'Gezond & Wel' weer terug keren. Naast de programma's 'Aan Tafel met Pieter', 'Raad & Daad', 'Uitgelicht' en 'Een Woord Voor Nu' wordt er een volle TV-programmering gebracht.
 
Het kinderprogramma 'Kids Tijd' zal in een geheel nieuw jasje te zien zijn. Dit wordt dagelijks om 16.00 uur uitgezonden, waarbij er ruimte is voor de allerkleinsten tot de middelbare scholieren. Thema's zoals 'Kids in het Nieuws', eigen homevideo's, Jelger de Goochelaar en meer komen dagelijks aan bod.
 
Vertrouwd was al 'Reindonk Jukebox'. De clips van lokale artiesten krijgen nu prominentere aandacht. Dagelijks om 20.00 uur zal er op televisie aandacht zijn voor de clips van lokale artiesten. 
 
Ook op de radio zal het nieuws worden uitgebreid. Op werkdagen wordt op vier momenten per dag nieuws gebracht (7.00-9.00 uur, 12.00-14.00 uur, 17.00-19.00 uur, 22.00-23.00 uur). Daarnaast is er tijdens deze actualiteitenprogramma's aandacht voor activiteiten die zich in de regio afspelen.

Zoals vertrouwd wordt het laatste lokale nieuws dagelijks op ieder half uur uitgezonden. 
 
Reeds twee jaar behoort Streekomroep Reindonk in Horst tot de beste zeven lokale omroepen van Nederland. Deze omroep laat zien dat met een beperkt budget een goede continue nieuwsvoorziening te realiseren is in een steeds veranderend media-landschap.
 
De streekzender uit Horst aan de Maas is marktleider op het gebied van lokaal nieuws in de gemeente. Vele duizenden bezoekers weten dagelijks de nieuwsvoorzieningen op website, social media, app en beeldkrant te vinden.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)