Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

VieCuri Patiëntenpanel van start

5 juli 2019

VieCuri Medisch Centrum start met een online panel om de medezeggenschap van patiënten te vergroten. Het ziekenhuis vindt het belangrijk dat patiënten en bezoekers actief betrokken zijn bij het verbeteren van de zorg. Hun ervaringen zijn daarvoor zelfs onmisbaar. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor het panel via www.viecuri.nl/patientenpanel.

Iedereen die zich ook maar enigszins betrokken voelt bij VieCuri kan deelnemen aan het patiëntenpanel. Deelnemers wordt gemiddeld vier keer per jaar per email gevraagd een online vragenlijst over een bepaald thema in te vullen. Bijvoorbeeld over ouderenzorg of de communicatie met het ziekenhuis. VieCuri informeert deelnemers na elk panelonderzoek over de resultaten.

De oprichting van het patiëntenpanel stond hoog op het wensenlijstje van de Cliëntenraad van VieCuri. Deze raad behartigt de gemeenschappelijke belangen van patiënten van het ziekenhuis en adviseert het ziekenhuis gevraagd en ongevraagd over onderwerpen die voor patiënten van belang kunnen zijn.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)