Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Vier Tulpen voor Wertemerhoeve

8 april 2016

Wertemerhoeve B&B en Vakantiewoningen in Evertsoord is vandaag officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. Wertemerhoeve B&B en Vakantiewoningen ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

 
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B's en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests.

Uit het rapport van de mystery guest: “Een zeer vriendelijke ontvangst door de gastvrouw, met koffie/thee en iets lekkers. Een erg mooie, sfeervolle B&B, met een uitstraling van zeer hoog niveau, waarin alles op elkaar is afgestemd. De B&B is erg rustig gelegen".

De B&B is sinds januari 2015 in gebruik en er wordt nog steeds aan gewerkt om het de gasten nog meer naar de zin te maken.

"Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)