Menu

Twitter feed Reindonk

  • Voorlopige verkiezingsuitslag Provinciale Staten in de gemeente Horst aan de Maas bit.ly/2HKrCqv

Voetbal Baarlo VR1 – Wittenhorst VR1

23 februari 2019

Tijdens de inhaalwedstrijd donderdagavond tegen Baarlo VR1 maakt Wittenhorst korte metten met de nummer 5 uit de competitie. Baarlo incasseert 7 doelpunten en Wittenhorst houdt wederom de nul.

Vanaf de eerste minuut wordt Baarlo onder druk gezet. Wittenhorst krijgt al snel een paar kansen maar het duurt tot de 16e minuut voordat het eerste doelpunt valt. Uit een corner is het Rachel Waisapy die het doel treft. Ook het 2e doelpunt valt uit een corner. Judith Driessen kopt de bal op de keeper, maar schiet daarna de rebound tegen de touwen: 0-2. Voor rust lopen de oranje zwarten nog uit naar 0-3: Sanne Janssen geeft de bal voor en Carin Vissers scoort.

Wittenhorst gaat in de tweede helft verder, waar het de eerste gestopt is: Binnen 3 minuten schiet Janssen de bal prachtig binnen uit een vrije trap. In de 70e minuut laat Sanne Janssen de vele toeschouwers genieten: een prachtig afstandsschot verdwijnt achter de keepster van Baarlo: 0-5. 5 minuten voor tijd valt Britt Brugman uit en moet Wittenhorst verder met 10 man. De dames van Wittenhorst zijn even van slag door het uitvallen van Brugman, maar pakken daarna de draad weer op. Janssen maakt haar zuivere hattrick compleet (0-6) en nog geen minuut later zet Vissers de eindstand op het scorebord: 0-7!

Verzorgd voetbal, teamwork en passie wordt beloond met een riante overwinning. Het uitvallen van Britt Brugman is een domper op deze doelpuntrijke avond. Wij wensen haar een goed herstel toe! 


Wittenhorst speelt op zondag 17 maart pas haar volgende wedstrijd. Thuis nemen we het op tegen vv Keer. De wedstrijd begint om 11.45 uur op Sportpark Terhorst.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)