Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Volle maanwandeling voor kinderen

9 februari 2019

Het evenement vindt plaats op 16 februari 2019

Op zaterdag 16 februari start om 19.30 uur een spannende avondexcursie voor kinderen in Nationaal Park De Maasduinen vanaf Activiteitencentrum De Zevenboom aan de Kapelstraat 71 te Afferden. De excursie duurt ongeveer 2 uur en deelname is gratis. Zorg voor warme kleding en goed schoeisel. Aanmelden is verplicht via telefoonnummer 06 20510601.

Deze avond gaan kinderen bij hoge uitzondering samen met Maasduinengidsen het donkere bos beleven. Want donker betekent niet dat er buiten niets te zien is. Ogen wennen snel aan de nacht en dan is er opvallend genoeg nog veel te zien zoals het silhouet van een rund. Onze andere zintuigen staan ook op scherp waardoor geluiden zoals die van de bosuil goed gehoord worden en een geur snel opgepikt wordt. Onderweg is er ook een plek waar iedereen zich op kan warmen bij het vuur bij een daarvoor bestemde overdekte stookplaats. Kortom het beloofd een spannende en avontuurlijke avond te worden.

Foto bijschrift: De volle maan zorgt voor meer licht dan de meeste mensen denken. Foto: Peter Thönnissen.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)