Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Volle maanwandeling

9 februari 2019

Het evenement vindt plaats op 15 februari 2019

Op vrijdag 15 februari start om 19.30 uur een spannende avondexcursie in Nationaal Park De Maasduinen vanaf Activiteitencentrum De Zevenboom aan de Kapelstraat 71 te Afferden.

De excursie duurt ongeveer 2 uur en deelname is gratis. Zorg voor warme kleding en goed schoeisel.
Aanmelden is verplicht via telefoonnummer 0485 578069.
Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.
In de avonduren van vrijdag 15 februari kunnen belangstellenden met een gids het schemerbos betreden. Ruiken, voelen en genieten van de rust in het nachtelijke bos, wandelen over een donkere, stille heide. Een natuurgids gaat met de wandelaars op zoek naar tekenen van leven in het nachtelijke Bergerbos. Voordat de wandeling start, staat er een kop koffie of thee klaar om lekker op te warmen.
(Volle Maan) : Peter Thönnissen
Foto bijschrift: De volle maan zorgt voor meer licht dan de meeste mensen denken. Kom het zelf ervaren tijdens de volle maanwandeling in Nationaal Park De Maasduinen.

Nationaal Park De Maasduinen: 'de langste rivierduinengordel van Nederland, ontstaan door water, wind en mens' www.np-demaasduinen.nl


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)