Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Voorleeskampioenen Horst aan de Maas

9 februari 2019

Lars Peeters van de Kameleon uit Grubbenvorst en Angel Driessen van de Brink uit Melderslo zijn de winnaars van de lokale voorleeswedstrijd van de Bibliotheek Horst.

16 schoolkampioenen uit de gemeente Horst aan de Maas vertegenwoordigden hun school tijdens deze lokale voorronde van de jaarlijkse Nationale Voorleeswedstrijd. De raadzaal van het Gemeentehuis in Horst zat bomvol. De voorlezers werden, aangemoedigd door hun supporters, om de beurt door de presentator naar voren gehaald en lazen voor uit een door henzelf gekozen boek. 


Lars las voor uit het boek: “De veertiende goudvis” van J.L. Holm en Angel uit “Her geheim van de verdwenen kinderen” van F. van Pamelen. 

De twee winnaars zullen, samen met de winnaars van De Bibliotheek Venray, BiblioNu vertegenwoordigen tijdens de regionale ronde van Noord-Limburg. Daar zij zullen strijden om een plaats in de provinciale finale in april in Roermond. De winnaar wordt Limburgs Voorleeskampioen en zal in mei onze provincie vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)