Menu

Twitter feed Reindonk

Voortaan zelf kiezen waar je trouwt

In de gemeente Horst aan de Maas kun je vanaf nu zelf kiezen waar je wil trouwen. De gemeente ziet steeds vaker dat bruidsparen zoeken naar bijzondere plaatsen om te trouwen.

De gemeente Horst aan de Maas had naast de trouwzaal en raadzaal in het gemeentehuis nog acht andere trouwlocaties: van Lignum Antiquum in Broekhuizenvorst tot Attractiepark Toverland in Sevenum. Horst aan de Maas laat bruidsparen voortaan vrij in de keuze voor een trouwlocatie. Dit geldt uiteraard ook voor partners die hun partnerschap op een zelfgekozen plek willen laten registreren. Voor deze trouwlocaties zijn er overigens wel enkele voorwaarden.

Deze voorwaarden komen grotendeels overeen met die van een vaste trouwlocatie. Zo is de trouwlocatie tijdelijk openbaar, voor iedereen toegankelijk en voorzien van voldoende faciliteiten. Ook op veiligheid wordt gelet. Als toekomstig bruidspaar kun je nu dus bijvoorbeeld trouwen in een café in je eigen dorp. De gemeente toetst iedere locatie van tevoren. Uitgezonderd zijn woningen, omdat ze niet altijd aan de voorwaarden voor openbaarheid en toegankelijkheid kunnen voldoen.

Voor meer informatie kun je terecht bij de gemeente Horst aan de Maas.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)