Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Vrijwilligers gezocht!

3 februari 2019

Het evenement vindt plaats van 25 mei 2019 t/m 26 mei 2019

Op 25 en 26 mei wordt er in Meerlo een SamenLoop voor Hoop georganiseerd. Tijdens deze bijzondere 24-uurs wandelestafette wordt er geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Heb jij hart voor KWF en wil je je als vrijwilliger inzetten? Meld je dan aan!


Als SamenLoop-vrijwilliger krijg je de kans om te investeren in leven. Je kunt jouw talenten inzetten om SamenLoop Horst aan de Maas op de kaart te zetten. Dat kan bijvoorbeeld als vrijwilliger of commissielid. Samen met de andere commissieleden zorg je dat het evenement op rolletjes loopt en dat er zo veel mogelijk mensen meewandelen of komen kijken. Daarnaast heeft iedereen zijn eigen aandachtsgebied, bijvoorbeeld communicatie, sponsoring, logistiek of teamwerving.
Wil jij je als vrijwilliger of commissielid inzetten voor onze SamenLoop? Neem dan voor meer informatie of om je aan te melden contact op via HorstaandeMaas@SamenLoopvoorHoop.nl Of kijk op de website: www.samenloopvoorhoop.nl/horst-aan-de-maas en meld je direct aan!
Uiteraard kun je hier ook je team opgeven, om deel te nemen aan deze 24-uurs wandelestafette.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)