Menu

Twitter feed Reindonk

VV Hegelsom promoveert naar vierde klasse

28 mei 2017

De amateurvoetballers van Hegelsom spelen volgend seizoen in de vierde klasse. Door een 2-0 overwinning op SVEB is de ploeg zeker van de eerste plaats in de nacompetitie-poule.

Hegelsom won vorige week de eerste wedstrijd al met 0-3 van RKGSV. SVEB uit Broekhuizen-Broekhuizenvorst moet zich nu maandag 5 juni zien te handhaven in de vierde klasse. Tweede Pinksterdag komt RKGSV uit Nuenen op bezoek op sportpark 't Venneke.

Sparta’18 heeft de finale van de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse bereikt. De Sevenumse ploeg verloor vandaag met 0-2 van DAW, maar door de 1-4 overwinning in de eerste wedstrijd in Schaijk pakt Sparta'18 de winst.

In de finale treft de ploeg Mierlo-Hout. De eerste wedstrijd is zaterdag in Sevenum, de return maandag 5 juni in Brabant. De winnaar speelt volgend seizoen in de tweede klasse.

America heeft promotie naar de vierde klasse niet meer in eigen hand na een 3-0 nederlaag bij GKC in Kelpen. Roggel kan America nog passeren in de nacompetitie-poule. Op tweede Pinksterdag spelen Roggel en GKC tegen elkaar.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)