Menu

Twitter feed Reindonk

VVD wil met Elbers terugkeren op politieke toneel

13 oktober 2017

Peter Elbers voert de kandidatenlijst van de VVD in Horst aan de Maas voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aan. Elbers is een ervaren lokale politicus en maakte eerder voor de VVD deel uit van de gemeenteraad in de toenmalige gemeente Grubbenvorst.

De VVD heeft in Horst aan de Maas de afgelopen negen jaar een sluimerend bestaan gekend en wil met de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 weer een plek krijgen op het gemeentelijke politieke toneel.

“De afgelopen jaren hebben we in een klein team de sluimerende afdeling nieuw leven ingeblazen. Dit enthousiasme heeft ertoe geleid dat we met een mooi aantal uitstekende kandidaten aan de verkiezingen gaan deelnemen. En dat doen we vol vertrouwen, aangezien we weten dat veel inwoners uit onze gemeente met ons van mening zijn dat het de hoogste tijd is dat we weer actief gaan worden”, zegt Elbers.

De 56-jarige Peter Elbers is sinds 1992 lid van de VVD. Binnen de afdeling heeft hij verschillende functies vervuld. Elbers is zelfstandig ondernemer en bekleedt een groot aantal maatschappelijke bestuursfuncties. Met de verkiezing van Elbers tot lijsttrekker verwacht de partij een ervaren en enthousiasmerend politiek leider te hebben gekozen die de VVD op een maatschappelijk betrokken en kwalitatief hoogstaande manier in de gemeente Horst aan de Maas op de kaart kan zetten.

In november wordt de definitieve kandidatenlijst van de VVD in Horst aan de Maas vastgesteld door de leden.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)