Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

Walk 4 the roses 2019

14 juni 2019

Het evenement vindt plaats op 1 september 2019

Dit jaar is op 1 september voor de 9e keer Walk 4 the Roses: een wandeltocht in de strijd tegen kanker. Een wandeltocht die in onze regio maar ook landelijk bekend is!

Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker.Jaarlijks overlijden 45.000 mensen aan deze verschrikkelijke ziekte. Dit zijn 5 mensen per uur! De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dát is het doel!De opbrengst gaat gericht naar een wetenschappelijk onderzoek naar kanker. De projectadoptie voor 2019 is het wetenschappelijk onderzoek voor geïndividualiseerd doseren van medicatie van dr. Ingrid Desar (Radboud UMC). Dit jaar is het regiodoel Hospice Doevenbos uit Horst.

2000 wandelaars lopen een wandeltocht, uitgezet door Stichting Horster Landschap, van ± 20 km. Zij krijgen een gratis lunch aangeboden en een aantal kleine versnaperingen onderweg. 

Vorig jaar konden men €30.000,- inzamelen voor KWF Kankerbestrijding en €3.300,- voor Stichting LIVA uit Horst. 

Altijd al vrijwilliger of verkeersregelaar willen zijn op dit bijzondere evenement? Geef je dan ook dit jaar (weer) op. Dit kan eenvoudig via de website, www.walk4theroses.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)