Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 13°. Overdag is het zonnig en droog. Er staat een matig briesje uit het N.O. De aangevoerde lucht is e… twitter.com/i/web/status/1…

Wandel Drie Daagse Horst aan de Maas

10 juni 2019

Het evenement vindt plaats op 16 juni 2019

Op vrijdag 14 juni zal om half 5 de 52e editie van de Wandel Drie Daagse van start gaan. Drie dagen lang zullen ruim 1000 wandelaars op verschillende afstanden door Horst aan de Maas wandelen en op zondag de gezamenlijke intocht in het centrum van Horst.

Ook dit jaar staat in het ‘Vaderdag weekend’ de wandel drie daagse op het programma. Op vrijdag zullen de wandelaars wandelen in kasteelpark ‘Ter Horst,’ zaterdag starten we op de Meterik en zondag zal er in en rond Horst gelopen worden. Om 1400 uur start vanaf het ‘Dendron College’ het defilé waarin alle wandelaars in een lange stoet richting het centrum van Horst wandelen en daarmee de laatste kilometers van de wandel drie daagse voltooien met natuurlijk de felbegeerde medaille. 

De voorinschrijving voor scholen en groepen is al geweest maar het is nog steeds mogelijk mee te lopen op één van de afstanden. Verder is er op zondag een route van 20 km uitgezet waarvoor wandelaars zich op zondag kunnen inschrijven op het Wilhelminaplein. Inschrijven kan op de startplaats bij de info tent. Voor meer informatie kijk op onze website; www.wandeldriedaagse.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)