Menu

Twitter feed Reindonk

Wederom winst voor Hovoc Heren 1

18 oktober 2017

Hovoc HS1 speelde zaterdag 14 oktober thuis tegen VC Volt HS1 uit Beers. Het werd een spannende wedstrijd tegen een taaie tegenstander.

De heren van Hovoc wisten vooraf al dat VC Volt de punten niet zomaar weg zou geven en er dus gewerkt moest worden. Elke set kenmerkte zich door powerplay waar elke bal er toe deed. Het bleef vaak onduidelijk wie de overhand ging krijgen. In de eerste set hadden beide teams afwisselend een minieme voorsprong, maar tegen het einde van de set wist Hovoc aan het langste eind te trekken (25-22).

In de tweede set kwam Hovoc met een goede serviceserie op een comfortabele voorsprong. Toch kroop VC Volt geleidelijk aan dichterbij. Met 22-19 leek de overwinning voor Hovoc dichtbij maar dankzij goed tegenspel konden de heren uit Horst kon alleen maar toekijken hoe 22-19 werd omgezet in een 23-25 overwinning voor VC Volt.

In de derde set was het wederom spannend. Er werd een felle strijd geleverd waarbij Hovoc nipt de set met 26-24 binnen haalde.

Ook in de laatste set wist VC Volt het de heren uit Horst nog lastig te maken, maar Hovoc was als eerste bij set point en wist deze ook te verzilveren (25-22). Met 4 punten erbij staat het team uit Horst derde in de competitie.

Het Hovoc dames 1 team reisde naar Den Dungen en deed goede zaken met een 4-0 winst op HLB Van Daal DS4.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)