Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Weer geen spelbreker voor BrokezeBruist

8 september 2017

De derde editie van cultureel festival BrokezeBruist dit weekend gaat gewoon door. De organisatie vertrouwt erop dat de weersomstandigheden beter zullen zijn dan voorspeld.

De organisatie kreeg volgens Nard Reijnders deze week veel vragen over het wel of niet doorgaan van BrokezeBruist. “Het hele programma gaat volledig door. Enkel op zaterdagavond verplaatsen we de concerten van de Maasoever naar het kerkpleintje, omdat daar veel beschutting is. Bovendien worden er verwarmende en sfeerverhogende vuurkorven geplaatst” zegt Reijnders tegen Omroep Reindonk.

BrokezeBruist duurt dit jaar voor het eerst twee dagen. Het festival dat volledig door vrijwilligers wordt georganiseerd gaat zaterdagmiddag van start met de opening van de overzichtstentoonstelling van kunstenaar Toon van de Ven in het Brouwershuis. Zijn zoon Georges van de Ven zal daarbij een recital verzorgen van muziek gerelateerd aan het werk van zijn vader. Aansluitend is er een muzikaal programma met optredens van Vorster Connection en Big Band 81.

Op zondag starten de activiteiten om 13.00 uur. Op de verschillende terrassen en op een podium aan de Maas in Broekhuizen zijn er dan muziekoptredens en workshops voor jong en oud.

Voor bezoekers van de overkant van de Maas is er op zaterdag een extra vaart van de veerpont gepland om 0.30 uur.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)