Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Weer Recycle Award voor HadM

De inwoners van Horst aan de Maas zijn voor het derde achtereenvolgende jaar de beste afvalscheiders van Nederland als het gaat om kunststof. Dat is donderdag 31 maart bekend gemaakt tijdens het gemeentelijk afvalcongres in Utrecht.

Alle gemeenten melden bij Nedvang hoeveel glas, kunststof en oud papier en karton ze inzamelen. Met deze cijfers wordt ieder jaar bepaald hoe iedere gemeente heeft gepresteerd (in kg per inwoner). In de categorie kunststof heeft de gemeente Horst aan de Maas het meeste kunststofafval apart ingezameld in 2015. Onze inwoners zamelden vorig jaar maar liefst 26,4 kg per persoon in.

De vertegenwoordigers van de gemeente Horst aan de Maas (Sonja Coolen en Maria Huibers) mochten de Recycle Award 2015 in ontvangst nemen. Daarnaast kregen ze nog een recycletour voor 10 personen. Tijdens deze tour wordt het hele recycleproces van een verpakkingsmateriaal gevolgd.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)