Menu

Twitter feed Reindonk

Weer & Verkeer


Filteren op datum:
        

Cheque voor Wensambulance Limburg

Gepubliceerd op: 05-08-2017 10:52

Tijdens het jaarlijkse fundraising event bij De Schatberg in Sevenum is een bedrag van € 2000,00 opgehaald. De cheque is voor de Wensambulance Limburg. De stichting houdt zich bezig met het vervullen van wensritten voor volwassenen en kinderen die ernstig ziek, bedlegerig of terminaal zijn. 

Bij elke wens gaan er kundige zorgverleners mee die zich hiervoor belangeloos inzetten.
Lees verder

Geen treinen door werkzaamheden aan spoor

Gepubliceerd op: 29-07-2017 13:18

In verband met werkzaamheden aan het spoor rijden er zaterdag en zondag geen treinen tussen Venlo en Helmond en tussen Venlo en Kaldenkerken. 
Voor de reizigers tussen Venlo en Helmond rijden snelbussen. Tussen Venlo en Deurne worden stopbussen ingezet. De extra reistijd is een kwartier tot een uur. Ook tussen Venlo en Kaldenkerken rijden bussen. Die reis duurt naar verwachting een kwartier langer dan gebruikelijk.

Ook tussen Roermond en Nijmegen moeten reizigers zaterdag en zondag rekening houden met een langere reisduur. Zaterdag en zondag wordt er ook aan het spoor gewerkt tussen Venlo en Blerick: Arriva zet die dagen bussen in.
Lees verder

Bruggen Inaborg in Arcen worden verwijderd

Gepubliceerd op: 22-07-2017 17:03

De voetgangersbruggen in de Inaborg aan de parkeerplaats van Kasteeltuinen Arcen, zijn niet meer te gebruiken. Een 30 jaar oude brug heeft een versleten brugdek en twee andere bruggen voldoen door het ontbreken van leuningen niet meer aan de huidige veiligheidseisen. Om deze redenen worden de bruggen verwijderd.

Het Limburgs Landschap adviseert bezoekers via de parkeerplaats bij de Kasteeltuinen, via de Tiendschuur en via het MFC De Schans naar de sfeervolle kern van Arcen te wandelen.
Lees verder

Rode Kruis 'spaart' buitenlands geld

Gepubliceerd op: 22-07-2017 14:48

Het Rode Kruis, locatie Horst aan de Maas, zamelt oude munten en bankbiljetten uit de hele wereld in. Dit geld wordt geveild en de opbrengst komt ten goede aan inwoners uit de regio die eenzaam zijn of een kleine ondersteuning nodig hebben.
Lees verder

Omroep Reindonk bestaat 20 jaar

Gepubliceerd op: 13-07-2017 08:37

Vandaag bestaat Omroep Reindonk precies twintig jaar. Op 13 juli 1997 startte de uitzendingen op radio en via de beeldkrant.
Lees verder

Meer Weer & Verkeer

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)