Menu

Twitter feed Reindonk

Weer & Verkeer


Filteren op datum:
        

Start aanleg ontsluitingsweg Tienray

Gepubliceerd op: 12-03-2018 12:05

Deze week starten de uitbreidingswerkzaamheden voor het bedrijventerrein in Tienray. De Boerenovenweg, de nieuwe toegangsweg bij supermarkt Jan Linders, wordt vanaf Nabben Verhuur doorgetrokken en aangesloten op de Nehobolaan.
Lees verder

Carnaval voorbij, verkiezingen nabij ...

Gepubliceerd op: 14-02-2018 11:45

Terwijl Horst aan de Maas de roes uitslaapt, de versieringen opruimt en de carnavalspekskes de rondjes draaien in de wasmachine, zijn medewerkers van de gemeente Horst aan de Maas al druk in touw met het schoonvegen van de straten.
Met bladblazers worden de laatste serpentines en confetti op een hoop geblazen en de veegmachines vegen de straten weer brandschoon. En met de verkiezingen van 21 maart in het vooruitzicht worden vanaf vandaag de aanplakborden weer geplaatst.
Lees verder

Volop carnaval bij Omroep Reindonk

Gepubliceerd op: 11-02-2018 13:43

Tijdens de carnavalsdagen kunt u bij Omroep Reindonk vanaf 14:00 uur kijken naar de PrinsenParade. Presentator Louis Vullings ontvangt daarin alle carnavals-prinsen, adjudanten en vorsten uit onze gemeente.

Het programma komt dit jaar vanuit activiteitenboerderij De Wevert in Horst. Alle verenigingen waren aanwezig op de opnamedag vorige maand. Alleen GMV De Plaggenhouwers uit Grubbenvorst moesten door privé-omstandigheden verstek laten gaan.

Daarna vullen we de Carnavals-jukebox met consumptiemunten: tot 17:00 uur ziet u een bonte mengeling van carnavalsmuziek uit Limburg.

Vanaf 17:00 uur brengen wij in de carrousel de carnavalsoptochten van Grubbenvorst (zaterdag), Lottum (zondag), Horst (maandag) en Sevenum (dinsdag). 
Lees verder

Tijdelijk meer goederentreinen langs Horst

Gepubliceerd op: 24-01-2018 14:25

De komende tijd is er een tijdelijke toename van goederentreinen op het spoortraject Deurne-Venlo, de Brabantroute. In verband met werkzaamheden aan de spoorverbinding tussen de randstad en Oberhausen, de Betuwelijn, wordt een deel van het treinverkeer de komende tijd af en toe omgeleid via Venlo.
Lees verder

Tijdelijke afsluiting Veld Oostenrijk

Gepubliceerd op: 22-01-2018 11:03

De Veld Oostenrijk in Horst is tussen 22 en 26 januari afgesloten voor alle verkeer. In opdracht van het Waterschap Limburg voert Vissers Ploegmakers werkzaamheden uit op de weg.
Lees verder

Meer Weer & Verkeer

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)