Menu

Twitter feed Reindonk

  • Opbrengst Walk 4 the Roses naar onderzoek borstkanker bit.ly/2sIhFBP

Weer & Verkeer


Filteren op datum:
        

Hitteplan van kracht in Limburg

Gepubliceerd op: 19-06-2017 13:06

Het Nationaal Hitteplan, dat gezondheidsproblemen bij kwetsbare groepen moet beperken als het erg warm wordt, is maandag voor een groot deel van Nederland ingegaan. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) maakte bekend dat naast Limburg, het gaat om de provincies Utrecht, Overijssel, Zuid-Holland, Gelderland, Zeeland en Noord-Brabant.
Lees verder

Wilde ooievaars geboren in Kasteeltuinen

Gepubliceerd op: 22-05-2017 11:54

Voor het eerst zijn er wilde ooievaars geboren in Kasteeltuinen Arcen. 

Een paartje ooievaars dat hun intrek heeft genomen op een nestpaal binnen het park heeft in de afgelopen dagen gezinsuitbreiding gekregen. Het is nog niet duidelijk hoeveel eieren zijn uitgekomen, het nest bevindt zich namelijk op grote hoogte.

Lees verder

Oplichtende klusjesmannen weer actief

Gepubliceerd op: 02-05-2017 15:51

Een bericht dat helaas regelmatig voorbij komt: in de regio Noord-Limburg komen weer meldingen binnen van de Ierse klusjesmannen die hun diensten aanbieden. Op dit moment zijn ze in de regio Venlo actief.
Lees verder

Arriva staat stil bij Nationale Dodenherdenking

Gepubliceerd op: 02-05-2017 10:17

Donderdag 4 mei staan alle treinen en bussen van Arriva om 20.00 uur twee minuten stil tijdens de Nationale Dodenherdenking.

Alle buschauffeurs en machinisten hebben de instructie gekregen het voertuig, indien mogelijk, op een veilige plaats stil te zetten.

Bij de Nationale Dodenherdenking worden alle oorlogsslachtoffers sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in het hele land door middel van twee minuten stilte herdacht. Uit respect hiervoor staan alle bussen en treinen van Arriva waar mogelijk van 20.00 tot 20.02 uur stil.
Lees verder

Gratis oefenen voor theorie-examen

Gepubliceerd op: 02-05-2017 07:31

In 2017 kun je bij de Bibliotheken Venray en Horst gratis oefenen voor het theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs. 
Er kan geoefend worden op een computer in de Bibliotheek of op de eigen mobiel, tablet of laptop mits deze is aangesloten op het WIFI netwerk van de bibliotheek.
 
Lees verder

Meer Weer & Verkeer

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)