Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 0° met lokaal kans op gladheid. Overdag bewolkt maar meest droog. Tegen en in de avond regen. Max. 4°. Wind: WZW 3

Weer & Verkeer


Filteren op datum:
        

Vermiste vrouw nog niet terecht

Gepubliceerd op: 15-12-2017 13:48

De 87-jarige vermiste vrouw is, ondanks uitgebreide zoekacties, nog steeds niet terecht. Zij heeft dringend medische zorg nodig en de politie noet nogmaals een oproep naar haar uit te zien.

De politie is sinds donderdag op zoek naar de 87-jarige vrouw op een scootmobiel. Zij draagt een grijze jas met bontkraag, is brildragend en heeft een rode plaid op benen. Zij is donderdag voor het laatst gezien om 15.30 uur op Kesselseweg in Helden, rijdende in de richting van Kessel.

Uit Sevenum kreeg de politie donderdag een signaal dat ze gezien zou zijn.

Mochten iemand deze mevrouw zien, dan vraagt de politie om meteen contact op te nemen met het nummer 112, en de mevrouw opvangen in afwachting van de politie.
Lees verder

Politie vraagt uw aandacht: Vrouw vermist

Gepubliceerd op: 14-12-2017 19:32

De politie is op zoek naar een 87-jarige mevrouw op een scootmobiel. Zij draagt een grijze jas met bontkraag, is brildragend en heeft een rode plaid op benen. Zij is voor het laatst gezien om 15.30 uur op Kesselseweg in Helden, rijdende in de richting van Kessel.
Lees verder

Minder treinverkeer Venlo-Eindhoven

Gepubliceerd op: 13-12-2017 09:54

Tussen Eindhoven en Venlo rijden veel minder treinen als gevolg van een kapotte bovenleiding. Reizigers moeten rekening houden met vertraging.
Lees verder

Kans op station in Grubbenvorst klein

Gepubliceerd op: 12-12-2017 07:17

De kans dat het station Greenport in Grubbenvorst alsnog wordt aangelegd wordt steeds kleiner. Volgens 1Limburg heeft een overleg tussen CDA-gedeputeerde Hubert Mackus en D66-staatssecretaris Stientje van Velthoven over het ontstane tekort van ruim tien miljoen euro op de elektrificatie van de Maaslijn niet tot een akkoord geleid.
Lees verder

Suez stopt met afval ophalen door sneeuw

Gepubliceerd op: 11-12-2017 13:59

Afvalinzamelaar Suez is aan het begin van de middag gestopt met het ophalen van het huisafval vanwege het slechte weer. Volgens de gemeente is het te gevaarlijk om het afval op te halen.
Lees verder

Meer Weer & Verkeer

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)