Menu

Twitter feed Reindonk

Weer & Verkeer


Filteren op datum:
        

Storing bij KPN: geen ontvangst Reindonk

Gepubliceerd op: 14-07-2018 12:33

KPN kampt momenteel met een grote storing waardoor onder andere Omroep Reindonk niet te zien is bij deze provider. 

De provider werkt aan een oplossing en is bezig back-ups in te zetten, maar het is nu nog onduidelijk wanneer de reguliere diensten weer terug zijn. 
Lees verder

Diamanten paar Achten-Coumans

Gepubliceerd op: 11-06-2018 16:03

Burgemeester Ina Leppink-Schuitema bezocht vorige week het echtpaar Achten–Coumans ter ere van hun 60-jarig huwelijk. 

Ook Omroep Reindonk feliciteert het diamanten bruidspaar!
Lees verder

Aanpassing landbouwroutenetwerk

Gepubliceerd op: 25-05-2018 09:15

Zware landbouwvoertuigen in woonkernen en op smalle binnenwegen gaan niet samen. Provincie, gemeenten, Cumela en de LLTB kijken hoe en waar het beter kan. Leudal neemt het voortouw en past het landbouwroutenetwerk aan voor doorgaand landbouwverkeer.
Lees verder

1 april-grap Kees van Rooij 'loopt uit de hand'

Gepubliceerd op: 02-04-2018 10:32

Oud-burgemeester Kees van Rooij is wel in voor een geintje. In de afgelopen dagen haalde hij een '1-april-grap' uit bij de inwoners van zijn nieuwe gemeente.

Het begon met het bericht in de lokale krant 'Mooi Rooi' in Sint-Oedenrode. Daarin vertelde de burgemeester van Meijerijstad dat hij 'het Oude Raadhuis', het voormalige raadshuis op de Markt van Sint-Oedenrode met zijn gezin ging bewonen. Het pand staat al enige tijd te huur of te koop.

Nadat het Brabants Dagblad hier afgelopen week melding van maakte op hun website, na eerst bij de bij de burgervader te informeren, bedacht hij zich en moest de grap voortijding onthullen. 'Anders loopt het uit de hand. Mijn excuses hiervoor,' aldus van Rooij.
Lees verder

Politie zoekt getuige van ongeval

Gepubliceerd op: 29-03-2018 18:44

De politie is op zoek naar een getuige die mogelijk meer informatie kan geven over een verkeersongeval op Witveldweg in Grubbenvorst, ter hoogte van Frank Coenders Kwekerijen B.V.  De aanrijding was rond 11:15 uur op de oversteekplaats, bij de T-splitsing.

Een meisje op een fiets heeft vlak voor het ongeval van de oversteekplaats gebruik gemaakt, en zij zou mogelijk belangrijke informatie kunnen geven.

Indien u iets weet, neem dan contact op met politie op nummer 0900-8844. Het registratienummer van het ongeval is 2018045701.
Lees verder

Meer Weer & Verkeer

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)