Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Wekkerradio: de fiets is eruit !

Twee keer geluk vandaag voor Mien Keijsers uit Horst: zij is zondagmorgen de eigenaresse geworden van de fiets, die ze won in het radioprogramma 'de Wekkerradio'. Een week voor de 1000e uitzending koos zij de envelop met het nummer 17, nadat zij als de dagwinnares met het goede antwoord uit 'de emmer' was gehaald.

Binnenkort mag zij haar prijs gaan verzilveren bij Tweewielerspecialist Theo Lommen in een van zijn filialen in Sevenum of Horst.

'Het was spannend, maar eindelijk is de fiets eruit' lacht presentatrice Veronique Klaassen. 'De fiets zat dus in de laatste enveloppen. We hebben geen idee in welke envelop de hoofdprijs zit, maar met nog maar vijf enveloppen voor dit jaar werd de kans natuurlijk steeds groter'.
Haar collega Louis Vullings vult aan: 'Maar in de laatste enveloppen voor dit jaar zitten ook nog mooie prijzen, dus blijf vooral luisteren en meepuzzelen'.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)