Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 13°. Overdag is het zonnig en droog. Er staat een matig briesje uit het N.O. De aangevoerde lucht is e… twitter.com/i/web/status/1…

Welkom bij Risk Factory Limburg-Noord

25 mei 2019

Vrijdag 24 mei om 12.00 uur gingen de deuren van Risk Factory Limburg-Noord onder luide sirenes van hulpdiensten en met knallende confetti officieel open. Groep 8 leerlingen van alle scholen in regio Limburg-Noord kunnen vanaf nu de Risk Factory bezoeken en op een bijzondere manier (on)gezonde en (on)veilige situaties beleven.


In de Risk Factory staat beleving centraal. Levensechte ervaringen veranderen de kijk op risico’s, wijst onderzoek uit. Ze geven zelfvertrouwen om, als het er echt op aankomt, de juiste beslissingen te nemen. Met levensechte scenario’s stappen kinderen in een wereld waarin hulpdiensten en tal van organisaties dagelijks verkeren.

Met de Risk Factory zetten diverse organisaties zich samen in om kinderen gezondere en veiligere keuzes te laten maken en te leren handelen, mochten ze ooit in een ongezonde of gevaarlijke situatie terecht komen. Provincie Limburg, gemeenten regio Limburg-Noord, Ambulancezorg Limburg-Noord, Politie Limburg, Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg, Vincent van Gogh, GGD LimburgNoord, Brandweer Limburg-Noord en veiligheidsregio Limburg-Noord dragen inhoudelijk bij aan de scenario’s in de Risk Factory, zodat deze actueel blijven.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)