Menu

Twitter feed Reindonk

Werkzaamheden aan het spoor

4 juli 2018

In verband met het Project Vervanging Treinbeveiliging door ProRail wordt er de komende tijd aan de Maaslijn gewerkt. Tijdens deze werkzaamheden rijden er op delen van de Maaslijn dan geen treinen. Op 5, 7, 8, 11 en 12 juli wordt er gewerkt op het traject tussen Boxmeer en Venlo. Arriva zet bussen in op het deel van de Maaslijn waar op deze dagen geen treinverkeer mogelijk is.

Op donderdag 5 juli, woensdag 11 juli en donderdag 12 juli werkt ProRail vanaf 20.59 uur tussen Boxmeer en Venlo (v.v.) aan het spoor. Arriva rijdt op het traject tussen Nijmegen-Boxmeer en Venlo-Roermond dan gewoon met de trein. Op het deel van de Maaslijn -specifiek tussen Boxmeer en Venlo- waar geen treinverkeer mogelijk is, worden stopbussen ingezet.

In de nacht van zaterdag 7 juli op zondag 8 juli vertrekt de laatste reguliere trein tussen Boxmeer en Venlo enkele minuten vroeger. Om uit te sluiten dat reizigers daardoor op het station stranden, rijdt een taxibus vanaf Boxmeer naar Venlo. Op zondag 8 juli is er tussen 00:55 uur en 08:30 uur geen treinverkeer mogelijk tussen Venlo en Venray (v.v.). Arriva zet op dit traject bussen in. In verband met de werkzaamheden rijdt er tevens op zondag 8 juli tot 10:00 uur minder treinverkeer tussen Venlo en Nijmegen.

Reizigers die gebruik maken van de stopbussen hebben daarvoor een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van je bestemming. Het is in verband met de ruimte in de bus niet mogelijk een fiets mee te nemen.

Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/Limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)