Menu

Twitter feed Reindonk

Wethouder Wijnhoven geen tweede termijn

Wethouder Loes Wijnhoven uit Sevenum heeft met de gemeenteraadsverkiezingen in zicht besloten zich niet als kandidaat-wethouder beschikbaar te stellen voor de volgende bestuursperiode. Wijnhoven zal zich echter wel beschikbaar stellen voor de kieslijst van het CDA Horst aan de Maas.

"Een wethoudersfunctie binnen het dagelijks bestuur van Horst aan de Maas is op de allereerste plaats een bijzondere en mooie uitdaging om te mogen doen. Dit ervaar ik nu elke dag. Een bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving voelt goed. Echter wethouder zijn vraagt veel tijd en energie. Dit in combinatie met het hebben van een fantastisch gezin met jonge kinderen die inmiddels in een leeftijd komen dat ze steeds meer vragen, alsook een eigen bedrijf, wordt steeds lastiger. Dit heeft mij in aanloop naar de raadsverkiezingen er uiteindelijk toe doen besluiten mij niet beschikbaar te stellen als kandidaat-wethouder voor een volgende periode. Omdat ik mij zeer betrokken voel bij de samenleving en dit ook graag politiek-bestuurlijk voor het CDA wil blijven doen, heb ik besloten me wel beschikbaar te stellen voor de kieslijst van het CDA voor de gemeenteraad.", aldus Loes Wijnhoven in een bericht aan de media.

Verder hebben diverse partijgenoten inmiddels aangegeven niet beschikbaar te zijn voor een nieuwe periode in de gemeenteraad. ‏Petra Leijssen uit Horst, Marlies Janssen uit Meerlo en Bart Engels uit America hebben aangegeven prioriteit aan prive en werk te geven. Janssen blijft overigens wel bestuurlijk actief voor het CDA Limburg.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)