Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Wethouders voetballen in Griendtsveen-Helenaveen

23 mei 2017

Voetballers van Helenaveen en Griendtsveen hebben maandag 22 mei de laatste training van het voetbalseizoen afgerond. Traditioneel wordt dit gedaan door wedstrijden te spelen, waarbij de ouders tegen de jeugdleden voetballen. Deze keer had de club wethouders uitgenodigd van beide Peeldorpen.

En sportief en betrokken als ze zijn hebben Bob Vostermans van Horst aan de Maas en Helm Verhees van de gemeente Deurne, een balletje mee getrapt. 

Tijdens de partijen die door de jeugd van de JO9, JO11 en JO13 uit de 'Gezondste Regio' en het 'Groenste Dorp' tegen de ouders werd gespeeld hebben de meeste ouders toch echt hun meerdere moeten erkennen. 


Dit voetbalseizoen is succesvol afgerond door de junior- en seniorleden die komen uit de beide Peeldorpen.  Bij de senioren is het 4e elftal kampioen geworden. En bij de junioren zijn de jongens en meiden van de JO11 als 2e geëindigd en is het JO13 team zelfs kampioen geworden.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)